۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

MASAM



Nampak shuntek ayu jelita ghitew. Tapi benornya....masem!!!! Kalau dato' K cicah ngan chocolate tapi yang ni elok cicah ngan Kicap jek nih.

4 comments:

MakSu September 27, 2008 at 11:36 PM  

Stowbeli kalau manis tak boleh brenti plak memakannya... kalau mashem kene tanya cik Ct le apa dia buat dgn stowbeli tu

Dila, meh le ambik kad raya kat umah teman ;)Dah start cuti yer...Selamat Beraya Dila... ingat2lah teman yg jauh nie....

atty's September 28, 2008 at 5:38 AM  

selamat hari raya dila

dilaOHdila September 28, 2008 at 7:40 AM  

salam gee...
dah call siti dah gee, x angkat pulak phoone depa tuh. balik pahang kut (hehehehhee). Gee, cicah kicap pun sodap

------------------------------------

atty,
selamat hari raya erk
mohon maaf gak. nanti aku singgah umah hang no;-)

deaf_angel September 28, 2008 at 8:44 AM  

dod, orang datang raya ko hidang strawberri ke? style ah dod.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts