۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

eden


KuewTiow ni menu si ajis. Mana mana pergi memang dah tahu apa menu yang dia suka....



aduh...sian kat Aiman nih. Makan separuh jalan jek tuh. Lebihnya acap kena habiskan....

pak salmon pilihan kak su....

LOBSTER ..... pilihan kak Yong.

Milkshake

FRIed rice fillet & fish......

Wah menu maksu datang dulu. Memang tengah lapor nih. Pe lagi.....yok join sekali neng!

'boleh habis ke aku ni......! Tadi dah curi nasi goreng maksu punya.

Pilihan si Aiman. Mee keras ni sedap jugak. Macam tawar jek tapi ada rasa pulak.

Menu pilihan Acap ' de tripple steak.


tak sah kalau entry ni tak ada food yang boleh menambat kalbu kan. Tadi lepas hantar maid sis dilla kat Ampang kami semua terus gi Subang & pickup acap terus pergi subangpArade. Solat maghrib kat sana. Kali ni sis & BIL dilla try makan kat eden. Kali ni Ajis ada alan pulak tak dek. Still kurang satu tak cukup korum.

1 comments:

sya sugar sugar March 18, 2008 at 10:05 PM  

Salam...

Gulp!
Wah, meriah lagi indah blog Dilla ini
dgn pesta makanan...

Sedap lagi menakjubkan gayanya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts