۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Aduh Mas Joko


Dennis Joseph O'Neil is a South Korean actor. He was born in 1981 to a Korean mother and a former American GI father. He is known in South Korea as Dennis Oh.


Selalunya bila weekend cam ni sebok nak gosok baju. Bukan apa supaya esok tak kelamkabut. Kalau dah Iron rasa relax sikit. Tapi hari ni malas. Teringat nak habis kan Korean Movie yang tergendala hari tuh. Kat mana pulak ku taruk kotak CD tuh. Rasa-rasa ada lagi 5 episod yang belum habis. Biarpun dah lama tapi bila tengok balik rasanya m asih ku ingat dimana jalan ceritanya. Ni lah akibat kalau dah mabok tengok korean hero yang sungguh encem. 'SMILE AGAIN'. Cerita ni adakala boleh jadi geram sebab si Hero suka buat dajjal. Kalau nak best kan tengok pelakon dannish OO..... dalam SPY.mau pengsan U.

2 comments:

PINATBATE February 18, 2008 at 4:15 PM  

Amboi cik dilla...
angau dengan mas joko ni rupanya..
abis kang dee tu macamana pulak...
ahaks..

mama @nis a.k.a Gee February 19, 2008 at 6:52 PM  

Geram tgk Dennis nie... bleh bikin jantungku berhenti, tp dia punya lakonan dlm spy tu mmg best ah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts