۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

bermula .......


Hari ni keadaan lalulintas bilik Pc ni tak lah sesak macam selalu tuh. Semua kelihatan lenggang. Sebab salah satunya diantara yang selalu dok depan pc ni dah balik asrama. So boleh lah nak duduk lelama kat sini pun tak per. Kalau idak game dotta tu pagi siang & malam. Memang busy crazy tuh. Polis pun tak larat nak jaga jalanraya yang sebok ning.

Time ni kena teh tarek memang sedap. Ada lak roti kereh tu adui lagi ngam. duk surf bawak sekoley cam ni memang laju.

Mak aih sedau-sedau dah kul pukui 12.00 Pm. Nasik tak masak lagi. Sure budak-budak ni lapor. Pause dulu......terus gi dapor capai apa yang ada. Nasib baik ayam ada lagi. Budak-budak ni senang di atur. Kalau masak SOS ni memang paling disuka. Lagipun senang korje teman (hehehe). Sis dilla & BIL gi antor maid kat Ampang. Hari ni maid cuti & hari nih jugek aku jadi neng. Dah siap masak dia orang pun makan. Alhamdulillah habis pun.

SpongeBOX pun tahu gelak bila tengok tuan dipanggil tak dengor-dengor!

Kalau nak tengok Movie ni kena ada bantal sebelah. Landing lintang pukang pun tak per.... asal konsentrasi mata dan deria telinga melekat kat nun (ahak). Telefon bunyik pun boleh jadi tak dengar. Apa taknya terlupa hp Vibrate.


CD ni lah yang tak habis-habis nak tengok tu. Rasa-rasa dekat sebulan kut. Huh hari ni dah katam sudah. Ending sedih......balik lagi kat pakwe lama. Sian pakwe baru... frust giller.

5 comments:

umi_e February 18, 2008 at 11:53 AM  

salam...

citer sad ending ke tu? ermmm tak bestlah ekkkk kalau camtu :(

mama @nis a.k.a Gee February 19, 2008 at 6:55 PM  

Citer korea blh dikatakan semua sedey2... berkali2 tengok pun kalau sampai part yg sedih tu blh meleleh ayaq mata :)

Best ye citer nie?? nak kene cari jugaklah satu, buat layan feel skali -skala

umi_e February 20, 2008 at 7:42 AM  

salam dilla... eehhhh mana ni? Senyap je...

dilaOHdila February 20, 2008 at 1:01 PM  

salam Mama anees & Umi....
tq sudi melawat umah kedua dilla nih.
Criter ni adakala sedeh adaakala geram
kita pulak yg excited. Tapi mutu lakonan dia orang memang best. Part yang kelakar tu boleh terbahak-bahak dibuatnya.

Halim Jasmi February 24, 2008 at 7:26 PM  

Lauk tu nampak best je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts