۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Renungkan

Ertinya pengertian.....

10 comments:

deaf-angel August 1, 2011 at 10:32 AM  

aku ni dod, dah masuk bulan puasa baru nak hegeh2 tampal gambo2 kedai makanan aku pegi dod.

anyway, slamat menyambut bulan puasa dod, renung bunga takpe dod, jangan renung makanan

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ August 1, 2011 at 10:43 AM  

dep.....
aku pun sama. tapi sempena ramadhan aku kena KUNCI semua food photography dep.

**Dep
aku dalam MOOD sedeh ni...
hanya aku dan aku ajerlah

yangyuyu August 1, 2011 at 11:04 AM  

salam ramadhan kak dila:)

Tupperware Lover August 2, 2011 at 1:51 PM  

my larling dilla, dah laaaaaaaama sgt tak jenguk blog ko :) ni pun br free.. mcm bizi benor kan aku nih..hik hik hik.. bila masuk bulan posa kompom otomatik teringat kat ko sb gambar2 makanan ko yg mabeles tu.. mmg bikin kecurrrr...
ps- aku guna id blog aku yg lain. tak sempat nak log out. dah type panjang baru perasan tak log out tadi.. tapi aku tetap aku--- nunu!!! hihihi

Lady of Leisure August 2, 2011 at 6:00 PM  

salam ramadhan dod.. :)

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ August 3, 2011 at 7:39 PM  

salam ramadhan YUYU:-)

NUNU My LOBEEEEEEEEEEEEEEEEE
miss u nunu
x sabaq nak tgok TWINS comey tu na
syok raya dapat pelok twins abang ngan kakak........
Thanks NUNU

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ August 3, 2011 at 7:40 PM  

LADY my LOBE
dah besaq dah baby
wow x sabar nak shoot kaki baby hang tu

ejai_ej August 4, 2011 at 11:19 AM  

salam kak dila.. wes suwi orak lungo nang keney. usah kater blog org.. blog sendiri pon tak terjenguk. hahaha.. salam Ramadan kak.. njalok ngapuro yo..

-SharleenZawawi- August 13, 2011 at 10:32 PM  

org len letak gambo makanan dila pi letak gambo munga lak.... takpe tenang skit... kalo tak dok telan eliur jer... ngeh ngeh ngeh..

deaf-angel August 18, 2011 at 8:29 AM  

dod
aku problem ah pasal aku nak try snap gambo jet pejuang, helicopter pejuang, ni smua yang terbang laju koner sana sini tapi kamera digital point and shoot impossible ah.
tu yang lima f15 ngan bulan tu aku pakai S95 wei. ( hehe ko jangan tak tahu aku dah sambar S95 pun ).
tapi aku suka la, cuma tak la lawa sangat cam ko ambik muahaha.

oi dod, tak mau ah sedih2, aku lagi kerja dah nak abis dah tak diperlukan lagi, lepas ni aku nak keja apa dod, aku dah la ada terpeleot kalo tiap kali pergi medical cek-up untuk kerja. aku tengok kerja2 aku nak apply semua siang2 dah cakap pasal apa yang aku kekurangan.. so kira aku pun patut bersedih ke.
tapi, i have to fight on!!! so do you.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts