۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Moga mendapat keberkatanMU.....

Dalam bulan June & July ni memang agak sibuk sedikit. Meraikan anak anak buah kesayangan untuk majlis walimatulurus. Alhamdulillah kesemuanya sudah selesai. Maka esok adalah hari untuk saya sedunia. Tu pasal nak gi outing menembak burung di KL. Bagi lah maksu hangpa release tension sekejap no. So nak sharing lah ni dengan photophoto yang sempat dilla shoot untuk majlis ni.....Tq 
Wah abah hang kan main lagi no.....ACA siap kasi warning tu!

6 comments:

deaf July 22, 2011 at 5:09 PM  

dod.. takkan ko camping depan pelamin je.
gambo makan mana dod?
whats the menu...

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ July 22, 2011 at 5:20 PM  

dep
ada bakal menyusul....
tunggu erk (hihihi)

Ruziawati Yusof July 22, 2011 at 6:12 PM  

hi dila apa kabar? sori baru hari ni t dtg jenguk blog u.. lately ni mmg tak berjalan ke mana2 blog kawan.. semalam dan ari ni baru terasa rajin skit.. hehe..

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ July 22, 2011 at 7:23 PM  

wsalam T
x mengapa. T pun busy lately ni erk
baby apa kabor T. jaga bebaik erk:-)

yangyuyu July 23, 2011 at 7:58 AM  

NICE, LIKE

Janggel July 25, 2011 at 9:21 AM  

Salam.

Nice pics semuanya. tone yang menarik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts