۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

TIPS

Mengambil photo kanak-kanak adalah merupakan tugasan yang paling disukai. Biarpun adakalanya agak sukar namun apa yang dibanggakan KECERIAAN atas tugasan ini membuatkan mood sentiasa menemaninya. Model kecil di depan mata sentiasa memberikan eyecontact yang menarik. Lantas jari harus bersedia dan shutter juga seakan tahu bilabila masa akan melakukan tugasnya.

8 comments:

♥LOVE2COOK♥ March 20, 2011 at 11:42 AM  

Lovely pics dear! The model is cute too ;)

Uncle March 20, 2011 at 12:43 PM  

subject kanak2 memang selalunya menarik. Dengin mimik muka yang natural dan naive, hasilnya pasti asli! well done..

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ March 20, 2011 at 12:58 PM  

tq love & Uncle.....

yangyuyu March 21, 2011 at 10:08 AM  

setuju kakdila, sebab tu sy set kamera saya continuous setting ..budak2 ni bergerak pantas...

deaf-angel March 21, 2011 at 11:45 AM  

aku tak suka close up muka orang, tapi aku skarang ngah giler ambik close up muka binatang lak

tak la lawa mana, saje syok sendiri je dod haha

deaf-angel March 21, 2011 at 11:46 AM  

wah dod!!! skarang nak kena ko approove dulu eh...

dod, makin canggih blog ko!!

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ March 21, 2011 at 12:10 PM  

betul tu YUYU...
continuous setting very important. Utk merakamkan gerak geri anak anak ni kena sepantas kilat. Moment sekali lalu dan takkan lalu lagi kalau buat single ni (hehehe)

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ March 21, 2011 at 3:15 PM  

dep, OK apa tu
hang snap semua sharp giller
** Approve d tu bagi aku tak lepas pandang dep Hehehe
ni blog sudah tukau baku. THANKS pada http://djrockworld.blogspot.com yang telah mengubahnya. Hang pun ada masuk blog dj ni kan dep?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts