۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

KP ALAN ADLAN FACEBOOK


KP ALAN ADLAN always strives to provide the best service and information for its patients.



5 comments:

Uncle March 29, 2011 at 11:00 AM  

it's about time for me to visit a dentist!!!

Uncle March 29, 2011 at 11:01 AM  

Btw, Dila...

Dr Adlan boleh buat "braces" tak untuk gigi Abang? Uncle dok pusning keliling cari tempat terbaik untuk gigi abang dan kalau nak buat kena tunggu abang cuti skolah dulu..

Rahim March 29, 2011 at 1:28 PM  

Good job there, taking care of my friend..so she cld eat better.. :)

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ March 29, 2011 at 2:26 PM  

salam uncle
buat masa ni Utk 'BRACES' tu dr Alan belum buat lagi but coming soon, insyaalah.

Abg rahim,
tq....boleh datang melawat nanti (haha)

FarEast April 7, 2011 at 10:02 PM  

baru tadi jumpa dr alan ... mmg mesra staff and doc ... keep it up ... saya suka service dia org ... tapi syg tak dpt jumpa akak ... dpt jumpa anak2 buah saja ... hehe ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts