۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

PERANTAU HILL


Ini adalah restoran perantau yang baru terletak di SG Merab. PERANTAU HILL......kawasan yang begitu luas. Macam boleh main iceskating jer atau pun kasut roda. Untuk bilik VIP ada disediakan. Untuk tempat bersila pun ada juga.


4 comments:

Azueriena Norash February 24, 2011 at 1:54 PM  

dod mcm best jerk kat sini...kedai baru bukak ehh...memang nampak best gilerr..mkn ok x?

dilaOHdila February 24, 2011 at 2:31 PM  

azue dah pergi perantau hill erk....
best kan

cik aletheea : April 21, 2011 at 1:05 PM  

wah..
nak gie dinner family ujung minggu nie kat sini..
wah..
nampak kat gambar mcm best gile..
hem.. excited nak try nie ;p

Anonymous August 8, 2011 at 3:25 PM  

kak dila, ada x no tepon restaurant perantau tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts