۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

PRINCESS HALIZA

Semangat wirawati harus di puji atas semangat ingin membina jati diri. Dengan satu langkah penuh citacita agar berubah pada diri sendiri. AYONG BOLeh!


Disini lah segala galanya akan bermula......


Sama x wajah dia urang ni? Hehehe serupa tapi tak sama. Sama serupa tapi tetap tak sama. Isunya kakak dapat adik lak duk jatikan diri kat rumah.  Kalau dua dua tak ada kat rumah ni pasti sunyi. 


6 comments:

atty's January 14, 2011 at 8:33 AM  

kembar ni plkn ..sorg je yg pergi ye dila.

dilaOHdila January 14, 2011 at 10:13 AM  

aah aty,kakak yang dapat. Adik duk umah blajor keter

deaf-angel January 14, 2011 at 7:26 PM  

macam gi camping aje..
dod, nasib baik zaman ko dulu takde ni semua kan

dilaOHdila January 14, 2011 at 7:33 PM  

tu aa dep...
kalau aku kena Aku menangis aaa
cukup tak sukaaaa (hahaha)

Uncle January 15, 2011 at 11:56 PM  

Seronok tengok anak-anak masuk PLKN ditambah dengan kawan2 dari pelbagai bangsa pun ada...masa uncle sekolah dulu, kawan2 uncle dari singapore, korea, suisse dan lebanon pun ada jugak masuk program macam ni tapi yang depa punya lagi lama...good luck to those yang akan dan sedang mengikuti program PLKN!

Azueriena Norash January 16, 2011 at 11:05 AM  

owhh...sorg jerk dpt masuk PLKN yerkk...xper lah kan kalau 2-2 xder caper nak layan maksunyaaa posing n makan2 ...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts