۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

NUIN

Last destinasi angkut Gibah gi NUIN Little Perak. Apa yang best kat NUIN? Macam macam ada. Boleh selak balik under JJCM blog dilabangi. Tapi malangnya popiah Nuin yang paling sedap tu dah habis. So Gibah tak dapat nak rasa. Jangan kecewa next time boleh datang lagi. 

Black coffee yang mantop. Hilang ngantuk. 




D40 +35mm

8 comments:

4 Kay-E January 9, 2011 at 9:11 AM  

Famos ye tempat ni?
Nampak bersih je :)

dilaOHdila January 9, 2011 at 9:32 AM  

kak ita, bila malam ramai. bawak family datang sini santai

☆ lieya latif ☆ January 10, 2011 at 12:12 PM  

WAH LAPO kak tgk pic sume ni.....menariks tul tgk menunye......eleh makyong sorang ni mane tak tertarik tgk mknn, dahskrang ni asek lapo jek hihihihi

Uncle January 10, 2011 at 1:35 PM  

Interior yang sangat asyik bila tengok gambar 2 senior citizen tu kat dinding.

atty's January 10, 2011 at 3:42 PM  

lama dah tak makan sini ..

dilaOHdila January 10, 2011 at 5:12 PM  

thanks all...
hari ni busy sedunia. Banyak menda nak buat last minute. KENA BUAT MINUTE MEETING...lega baru siap.

Lieya,
ajak Papa rasa makan kat NUIN. Try Popiah tu. Bila malam konpem tak dan nak makan POPIAH ni, sebab dah habis (hehehe). Kwn kak dod sian tak dapat rasa.....

Uncle,
Tu lah opah cucu NUIN. Memang nostalgia uncle....

Atty
nanti kita dating sini mahu?

deaf-angel January 10, 2011 at 9:08 PM  

dod... aku perasan ko tak pernah gi snap kat fast food eh?
gi la kfc ke mekdi ke

dilaOHdila January 10, 2011 at 9:30 PM  

dep, aku pernah snap. ada kat entry blakang2 tuh. nanti oneday aku nak buat lagi erk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts