۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

The best foods and where to find them

Entry baru kali ni dilla nak senaraikan namanama tempat makan yang banyak di sekitar Bangi ni. Pendekkata kiri kanan kedai semua yang pernah dilla kunjungi setakat ni. Kita sharing untuk food review...kay.

Menu Ayam Penyet

WONG SOLO
Jalan Medan Pb 2a Bandar Baru Bangi, Selangor.




MeatBall Yeloww mee

NUIN CORNER
NO 22-G-01
Jalan Medan PB2A
Seksyen 9 Bandar Baru Bangi
Selangor.


Name:Austin Steak House
Address: No. 55 GF, Jalan Kajang Impian 2/1, Taman Kajang Impian, 43650 Bandar Baru Bangi Selangor
Food: Western Theme
Operating Hours: 5 p.m. to 2 a.m.


JM Bariani House
 at 10-G-1 &
11-G-1 on Jalan PB2A.. 

Bandar Baru Bangi
Selangor.




Restoran Jepun Miyagi
Lot 24, Ground Floor & 1 st Floor, Medan PBI, Section 9, 
Bandar Baru Bangi
Selangor, 43650
03-8926-3533



RESTORAN MOHD CHAN ABDULLAH
No 30, Jalan Medan Pusat 2c, Pusat Bandar Baru Bangi, 
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Tel: 03 - 8922 1001

13 comments:

atty's January 17, 2011 at 10:43 AM  

salam dila..lapar aty nengok ayam penyet ni tau .

dilaOHdila January 17, 2011 at 10:46 AM  

aty,
ayam ni manis kan. kalau lunch gi kat sini crowded sungguh. pakat semua ak makan jawa punya menu...hehe

cikbedahlaser January 17, 2011 at 10:55 AM  

waaaa miss kedai aym penyet..
aritu kt bawah umh ni ade kedai ayam penyet.. die tawarkan mcm2 jenis makanan dr seberang.. tp... dah tutup sbb kontrak dgn owner kedai dh tamat..
sy suke makan pecal lele.. skrg tak dpt la makan lele lg.. uhukkkk

mieoney January 17, 2011 at 12:20 PM  

semua tu saya dh try kecuali Nu-in...nnti nak try lah...tp yg terpaling best adalah wong solo sgt sedap...klu mkn hari2 ponx tak jemu...

btw selamat berkenalan... :)

dilaOHdila January 17, 2011 at 12:58 PM  

kak bed,
moh ler datang bangi
WA dah jadi penduduk bangi (hehehe)

Salam Mie
salam kenal.Selamat datang...
** nanti gi lah try kat NUIN tu. best layan little perak punya menu

kswsk January 17, 2011 at 1:00 PM  

my peberet austin steak tu kakkkkk

dilaOHdila January 17, 2011 at 1:21 PM  

WA,
dah jadi urang bangi apa lagik
ajak lah KHERIN malam ni wa (hehe)

Uncle January 17, 2011 at 3:11 PM  

Salam.
Sedap ka wong solo tu? Ada kat rumah tapi tak pernahnya sampai!

dilaOHdila January 17, 2011 at 3:18 PM  

uncle, kena sampai wong solo uncle
nak jadi jawa tak? hehehehe

deaf-angel January 17, 2011 at 7:42 PM  

dod
lepas ni ko kena buat post " tempat2 beriadah dan senaman " lak.

dilaOHdila January 17, 2011 at 7:54 PM  

boleh dep...
aku kena banyak jalan lepas ni erk dep.....

ummi_khalish January 18, 2011 at 1:06 AM  

ooo byk juga rupanya tmpt mkn kt bangi..x tau pun...pdhal umah MIL kat semenyih je..kena pegi jjcm mase blik cuti ni..sgt trliur...tq dila the best info..buatlh lgi..:-)

4 Kay-E January 18, 2011 at 9:13 AM  

Dila,
Bagus review ni.. Nanti senang nak cari tempat makan2. hehe..
tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts