۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Solemnization : Hafiz - Hafizah

Jam 6 pagi dah bertolak ke KULAI. Subuh alam jalan yang begitu lengang. Jadi Co-Pilot tapi sempat tiduq, sorry ngah (hehe). Pagi ni jam 10 pagi majlis Akad Nikah Afis di Pontian. Dr Alan laju pecut jauh kami tinggal belakang. Sabor ngah sabor..... perot berkeroncong, adui. Mana nak singgah ni. 

Dah sampai pun Kulai. Lega......


Maksu ucapkan Selamat pengantin baru buat Apis & Fiza.


10 comments:

4 Kay-E December 27, 2010 at 1:39 PM  

sukanye tengok gambar org kahwin. hehee... Cantik.

zAnNa@mAMaBaTriCE December 27, 2010 at 1:53 PM  

pic pokok kiri kanan menutup jalan cam kenal jer...cam jalan bandar tenggara..he he he....

deaf-angel December 27, 2010 at 3:10 PM  

kulai ni makin hebat tempat dia eh..
tu hari bas express aku naik masuk kulai kejap...oo makin modern

anyway slamat pengantin baru

CatlinaFly December 27, 2010 at 9:22 PM  

wah...awat tak habaq,dah dekat kulai dgn kluang! leh gi makan roti bakar railway..:)

dila pakai software ape edit muke tu ye?bersih, mulus halus gitu..hehehe

dilaOHdila December 27, 2010 at 9:40 PM  

salam kak Ita....
bila time anak buah ni HABIS MAKSU depa kena kerah lagu ni (hehe)

Zana,
org sana erk
byk kali dtg sini baru ni teringin nak shot kat POKOK2 ni. macam ada something view kat sini

Dep
ko semua pelusuk dah pi best aaa. HAri2 dari sgapore menuju ke KULAI ni idok jauh mana kan:-)

Doc cat,
tak dan nak pi mana. Gerak 6 pagi sampai kul 8 am. Balik 5 ptg sampai bangi 10 malam. arinih kerje....aduiiii

** dilla touch ngan LIGHtroom brush tu. Putih sesangat lah pulak

Azueriena Norash December 27, 2010 at 9:41 PM  

lawooonyerrrr hantaran tu..lama x singgah sini...sihat dod?

dilaOHdila December 27, 2010 at 9:43 PM  

owh azue....
lama ku tak dengor suara mu wei
aku sehat jar tapi penat aaaa
nanti jumpa kat bangi bila2 erk.....

☆ lieya latif ☆ December 27, 2010 at 9:48 PM  

ooo kak dod ke kulai rupenye......cantik2 kak gambar.....ni baru sikit nieh kak.....he he he......

kulai ni dah dekat ngan kg lieya kak...kg lieya kat simpang renggam...

Ana Suzana December 28, 2010 at 12:13 PM  

wahhh.. kampung hubby ku.. ana baru balik dr kulai.. tepi ioi mall tu

Hafiz Ajmain January 1, 2011 at 10:46 AM  

Comel la mak su!! Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts