۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

HAPPY NEW YEAR


Thanks to all who gave to my birthday greeting. Happy New Year to all my friends. Thanks Uyie, Jemma & Sheeda on a given cake. It gives meaning to me. I hope that in 2011 it gave a better perfomance in my life, insyaallah.


Ini diantara yang berlaku di Putrajaya sempena tahun baru malam tadi. Pameran Seni yang berlansung di sepanjang jalan Dataran menghimpunkan warga Malaysia berkumpul disini.Celoteh yang terlalu panjang menyebab kan kami semua pulang awal waktu ni.



Malam tu terus bermalam di Uyie De' House. Sungguh shuntek umah anak dara ni. Boleh jadi STUDIO.....


Pagi ni kami di hidangkan ngan menu bekpess yang cukup sedap.'Spagethi de Lorna'.


Ai suka gambar ni. Tak jauh dari umah Uyie. Shop lot yang masih lengang.


Gerak balik Bangi. 'Home sweet Home'



6 comments:

黄清华 Wong Ching Wah January 1, 2011 at 7:02 PM  

Dila,
Fine photographs of your concert outing...

Best Regards,
Wong

kuizikel January 1, 2011 at 7:13 PM  

hepi bday sis!!!!

deaf-angel January 2, 2011 at 8:27 AM  

hoi dod. happy belated besday and happy belated new year wishes. Smoga sihattttt selalu my fren. Amin.

dilaOHdila January 2, 2011 at 9:29 AM  

tq guys....
Umuq semakin TUAK (huhuhu)

Uncle January 2, 2011 at 11:39 PM  

Salam Dila.
Aik besday ka? Dah 18 ka? All the best for the new year!

dilaOHdila January 3, 2011 at 6:43 AM  

hahaha Uncle, ceq terasa muda lah pulak
Usia semakin meningkat. Insyaalah panjang umuq boleh jumpa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts