۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

LUNCH FAREWELL

Mee Menara Condong (sila jangan condongkan screen anda)

Lunch Farewell Yani di Nuin de' cafe. Dah lama tak jumpa Yani. Next month Yani dah nak fly ke FLORIDA dah. Tahun 2012 baru dapat jumpa balik, insyallah kalau di panjangkan umur. Terima kasih Yani belanja kita urang semua. Dah lama tak singgahsana kat Nuin ni. Menu baru pun ada. Sedep......

NUIN BakSo

Trademark Nuin is Kuih Talam berlauk

Air syrup selaseh


2 comments:

deaf-angel November 12, 2010 at 6:58 PM  

Florida bestnye...
dod, Bulan empat 2011 Iron Maiden perform kat Florida dua show,

untung la kawan ko dapat pergi dua kali eh.

eh, aku nak carik kueh bakar berlauk sedap, tak boleh jumpa la, kat kedai aku beli, ntahapahapantah

eh dod, mee rebus tu apsal ko tak order, aku nak nengok

dilaOHdila November 12, 2010 at 7:30 PM  

dep...
mee rebus tu sedap. tu au yg order.
kuih talam berlauk pun sedap. Kira NUIN ni 'perAKIAN' punya food banyak kat sini
kawan aku tu follow hubby dia study kat sana. Christmas ni baru nak fly. sonokkan, kat sana gi factory outlet boleh pengsan dibuatnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts