۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

DIARY FACEBOOK



Pada awal mula mmg tak reti. Agak pelik bila semua urang begitu busy dgn 'pesbook' bak kata Aca. Bila dah mahir ooo seronok jugak rupanya. Dari sini lah dapat jumpa sahabatsahabat lama. Cikgu yang mengajar saya dari sekolah rendah dulu. Bertahuntahun tak jumpa. Siapa lagi ya. Selain tu bila ada group comunity 'Tanjung KARANG duniaku' kampong halaman saya sedikit sebanyak dapat info yang sangat berguna. Berita kematian, kenduri kendara semuanya boleh di update begitucepat sekali. Terbaru...saya dapat mencari kawankawan sekolah Agama masa di Rawang dulu. Mak aih bestnya. Macam nak buat reunion lepas ni. Bila tengok gambargambar semaa sekolah dulu...memang nostalgia.
 'Aca' yang baru berumur tiga tahun itew pernah bertanyakan pada saya, 'Makcu ada pesbook? Budak sekecil ini pun tahu. Dari mana agaknya dapat sumber info ini.

7 comments:

PINATBATE November 4, 2010 at 1:32 PM  

err..book? book? buku apa tu..?

dilaOHdila November 4, 2010 at 2:24 PM  

Congrat kak pint (kekekke)

☆ lieya latif ☆ November 4, 2010 at 3:49 PM  

cantik kak dod gambar first tu..suke tgk ....

kak, betul tu kak....mia pun pandai, asek2 tanye gambar mia mama dah masukkan kat pesbuk....hahahaa jenuh budak2 skrang.....bygkan aca yg 3 tahun tu pun pandai pesbuk tu ape..cayo lah!~

dilaOHdila November 4, 2010 at 4:12 PM  

lieya, ko bayangkan tahun akan datang. camanalh gaya budak2 ni kan. ntah2 baby baru laher pun leh sebut Pesbuk (kehkehkeh)

Nono Fara November 4, 2010 at 5:27 PM  

Mata dia sungguh bulat!

ps. kids nowadays.. fb kids! ;)

deaf-angel November 5, 2010 at 3:11 PM  

aku heran orang boleh berejam mengadap facebook siang malam

ntah apa dorang buat

dilaOHdila November 6, 2010 at 12:32 AM  

dep...
Pacebook on ajer
tapi dalam pada urang tu dok tok mende lain wei (ahak)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts