۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

TASTE

Dah lama tak up tentang JJCM. Bangi ni sebut saja namanama tempat makan ni rasarasa kalau di update semula 70% semuanya masih baru baru belaka. Bak kata peribahasa bagaikan cendawan tumbuh. Bagaimana nak tahu apa yang special disini so kenalah datang dan rasa apa yang menariknya tentang de' Taste ni. Crew JJCM kali ni hanya kami berdua. So hang rasa satu aku rasa satu. Apa yang boleh direkemen adakala tak sama dengan tekak kita yang merasa. Lebih baik datang sini & rasa sendiri. Baru puas hati.

Taste ni lokasinya bersebelahan dengan CITITREND (kedai baju yang pamos di bangi ni). Sebaris dengan CoolRoom, Ibu jah.

Tempat relax & cool!



6 comments:

eynda October 24, 2010 at 8:59 AM  

Western Food Restaurant ke? :-)

dilaOHdila October 24, 2010 at 9:13 AM  

nyda, ni western food. tapi x berapa UmpHHH la

Fly October 24, 2010 at 5:15 PM  

cantik, kaler smart

Ruziawati Bukhari October 24, 2010 at 6:43 PM  

sedapnya!! tempat cantik.. makanan sedap! apa lagi yg kita mintakkan?

tahniah bt kak long!! yg adiknya dh habis belajar ye?

Lady of Leisure October 24, 2010 at 7:46 PM  

nampak sodap makanan dia dilaa..

deaf-angel October 26, 2010 at 8:20 PM  

mana dod jc dia dod..

wah, aku tak masuk berapa hari, macam2 ko tampal foto eh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts