۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

A DAY WITH ACA


6 comments:

eyndayusoff October 30, 2010 at 8:08 AM  

Suka gambar nombor 3 :-)

milin October 30, 2010 at 8:34 AM  

Aca yg comel!!!!

Uncle October 30, 2010 at 10:08 AM  

gambar last tu cute sesangat!

deaf-angel October 31, 2010 at 12:27 AM  

wah...
dod aku tengok dah besar dah aca ni. ko dah rakam kehidupan dia step by step dod

dilaOHdila October 31, 2010 at 7:46 AM  

Nyda, millin, Uncle Tq
ACA dah senang nak suruh post depan camera skarang.

Dep...
tu aa. dari baby sampai ke lar ni insyaallah photo aca ada lagi. aca boleh review life dia kat sini sok bila dah tua (ekekekekke)

Anonymous November 9, 2010 at 7:28 AM  

Homeopathic medication is actually a normal form of therapeutic!
[url=http://www.homeopathicdoctors.org/]homeopathic doctors[/url]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts