۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Yang terlihat

Dulu masa sekolah rendah lansung tak minat pada lukisan. Nak pegang berus lukisan pun tak pandai. Maksudnya nak lakar pada kertas lukisan tu tak jalan idea. Sudahnya lukisan selalu dapat markah paling rendah. Tak berseni lansung. Kereh kematu. Dah tuatua sebegini baru terasa teringin nak lukih2 seperti zaman dulu tapi sayangnya enggak bisa. Message yang disampaikan enggak ada. Bukan seni gamoknya. Kalau tengok kartunis sekali pensel berlabuh kedasaran maka pena itu berjalan melingkar linkar dan message yang disampaikan ternyata dapat di baca. Itulah seni namanya. Seni ni satu anugerah. Andainya di anugerahkan seni hargailah ianya. Kerana seni memperjuangkan satu benda yang tidak di ketahui yang ada dalam diri. 



3 comments:

deaf_angel July 26, 2010 at 6:32 PM  

dod aku kecik2 , cita2 aku nak jadi katunis atau tukang tulis lawak kat majalah gila2 atau batu api. tapi apa kan daya, takde bakat..

aku kalo kelas art, asyik D aje

☆ lieya latif ☆ July 26, 2010 at 8:03 PM  

eh jap jap kak....maknenye ni ko lukis ke kak....dari ape yg aku bace mcm ko yg lukih kak...adoi , susah tul nak paham maksud org2 berseni mcm akak ni kalo mengarang ayat laaaa....hahaahahahaah.....

lieya ....lukisan?...mmg zero, tu pasal mase spm drop subjek lukisan haahahahah

dilaOHdila July 27, 2010 at 12:01 AM  

HAHAHA lieya
ni akak tak lukis ler dik
ilustrasi dari warnawarna yang dimainkan dalam software jek hah. kang pakai watercolor belengaih lah pulak kaki dan tangan ni (hehehe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts