۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Ohayo Gozaimasu

Ceriakan hari cuti ini dengan warna pagi. Morning olls............

6 comments:

☆ lieya latif ☆ July 24, 2010 at 12:00 PM  

cantiknye kak dod....dah mcm lukisan kanvas plak lieya tgk hah.......bunga dan flora mmg cantik kan kak dod....

dilaOHdila July 24, 2010 at 2:19 PM  

tq lieya
kalau PRINT CANVAs letak kat hall rumah ni
mgkin shuntek jugak kut
hendaknya color KUNIN tu...tone striking

Uncle July 25, 2010 at 1:37 AM  

Dear Dilla. makin lama makin cantik lah..

FarEast July 25, 2010 at 2:48 AM  

wow ... sgt cantik color dalam entry ni ... suka tgk pic 1st tu :)

Lady of Leisure July 25, 2010 at 8:36 AM  

dila aku dah donlot literoon tapi tak reti nak godek lak hehe

dilaOHdila July 25, 2010 at 9:14 AM  

uncle, tq uncle
lama tak jumpa uncle kat sini
Fareast,
tq. bunga Floria last copeq nih
Lady...
search kat Google tutorial lighroom
nanti aku balik umah tgok add yang aku ada
nanti hang follow jek, ni aku kat Putrajaya
aku x bwk lappy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts