۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Valuable piece of the picture

Memori perjalanan. Setiap destinasi meninggalkan sesuatu yang terindah. Abadikan sebagai kenangan perjalanan. Semuanya mempunyai nilai yang tersendiri. 

Photo editing by Photoscape

10 comments:

Nono Fara June 16, 2010 at 9:02 PM  

Salam.

Nie pertama kali kesini sbb terjumpa link nie kat blog Enme yang sungguh menginsafkan itteww. Hehe. Abis la if Enme baca Hehehehehehhehehe

Anyway! Lawa gileee gambar awak ambik! Saya peminat effect fake tilt shif! ;) suka sgt gambar2 awak dalam entry nie..

-Nono :)

dilaOHdila June 16, 2010 at 9:05 PM  

hahaha NONO
tq Nono. Enme itew mmg ramai peminat. Peminat dari jawa khususnya (adui abis kalau enme baca ni)

Lady of Leisure June 16, 2010 at 10:37 PM  

cantiksnyaaaaa...
dila ni terer bab2 kamera kan, agak2 dila kalau lady nak rembat kamera nikon kan, mana yang bagus ye dila?

dilaOHdila June 16, 2010 at 10:48 PM  

LADY...
D90 superb!!

Lady of Leisure June 16, 2010 at 11:26 PM  

dila pakai d90 ke skrg? lady dok baca review pun katanya d90 bagus kan.. hehehe.. tq dila..
d700 , d300x semua tu cemana lak dila?

dilaOHdila June 16, 2010 at 11:39 PM  

lady...
dilla pakai D300. D90 tu ada video. D300 ni mmg best guna manual. Banyak key. alang2 kalau lady ada budget lebeh belilah D300S(ada video) tak banyak beza ngan d300 ni. dilla punya tarak Video.

kucingorengemok June 17, 2010 at 10:24 AM  

surreal!

cikbedahlaser June 17, 2010 at 7:31 PM  

lalaalalalal
malas la nk komen gmbr kak dod...
taw dah...hasil nye superb...
hhaahahah

haaa pakai photoscape pon cntik kan.. hehee

Fly June 18, 2010 at 3:24 AM  

salam Dilla, Good,good, good very good editing..semakin lama semakin bagus tahniah :)

dilaOHdila June 18, 2010 at 9:06 PM  

KG, kak bed & Cikgu....TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts