۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

WILD ANIMAL PARK

Welcome to the Zoo....
Alahai apa nak cakap lagi ni. Saya ni agak pemalu sikit lah!

Dah tahu malu tak yah lah nak interframe lagi. Bagi lah can kat aku ni hah.  

Ok lah geng. Aku dah Fenin ni. Tuan aku pun dah ngantuk. Jumpa lagi de'next entry yg akan datang....Bye

5 comments:

Lady of Leisure May 3, 2010 at 9:50 PM  

haha dila comelnya semua orang utan ni... lawa pic... hang ambik ka semua ni??? cun...

dilaOHdila May 3, 2010 at 10:06 PM  

hahaha tq Lady. teringin nak tukar angin alaala NATIONAL GEOGRAPHIC. urang utan kali ni mood baik. tu yang seronok 1jam duk kat sini, lady

deaf_angel May 4, 2010 at 5:31 PM  

jeles ah aku..
jeles ah....
dod, gi singapore zoo / night safari lak dod...
best

eynda May 5, 2010 at 1:02 PM  

Ni mesti guna lense yg boleh zoom jauh ek...eynda guna lense biasa tu geramnyer takleh zoom jauh hehe..

Hafiz Ajmain May 6, 2010 at 12:20 PM  

cumil! smart :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts