۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

CANDID!

 'dad...this bread is finished!'

Waktu dilla outing barubaru ni. Comel anak mat salleh ni. As usual culture depa ni lain dari yg lain. Nak shoot directly kena tengoktengok jugak melainkan zoom dari jauh mungkin bapak dia x perasan kut. Silapsilap kena sound hilang mood boleh jadi ni. Tapi waktu ni lens saje ku hala ke deer yang duduk kat tepi sana. Sambilsambil tu cari view yang menarik untuk dapatkan sharpness terus tembak. Si bapak budak ni sempat menjeling aku tapi ku buatbuat tak nampak jek. Ku halakan lens ke aras bertentangan supaya dia tak perasan pun yang aku dah shoot wajah anak dia.Kalau budaya orang melayu tak kisah pun. Lagi suka kut kalau ada orang shoot wajah anak dia yang comel macam ni.

2 comments:

Lady of Leisure May 5, 2010 at 6:58 PM  

uish comeynya budak tuuu... anak sapa ni dila??

dilaOHdila May 6, 2010 at 6:05 AM  

hehehhe lady...ini anak matsalleh yang lewat zoo semalam. comel kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts