۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

BOWLING TOURNAMENT 2010

Perlawanan bolling pun dah berakhir. Yang menang tu dah tentunya dah dapat hadiah pun. Manakala yang tak berjaya tu ada jugak hadiahnya. Bertuahnya badan kan. Kalah pun dapat jugak. Itu lah kelab kami. Untuk memeriahkan suasana CAPTAIN Fuad Ady Sany telah menyapot hadiah penjaring GOL tersikit. Nak tahu tak apa hadiahnya. Kahkahkah gelak gulingguling sapa yang kena. Bukan ketawa sebab dapat penjaring terkecik tu. Kita pun tak pandai main tapi kelakar DIA lak yang dapatnya. Elok lah tu bak kata urang baru nak berumahrumah ni elok lah belajor erk (hehehe) mesti dia hantuk Blog ni kalau dia tahu ni. Oklah dilla pun dah habis edit semua. Esok dah boleh hantar CD & album KSRPMB Bowling Tournament 2010 ni di meja Crew KSR Kelab ni. Invoice hantar sekali ya (boleh dapat payment cepat kut) hahaha.


4 comments:

☆ lieya latif ☆ April 14, 2010 at 11:08 AM  

sonoknye kak dod...lieya pun dah lame tak main bowling....alah wat stok2 masuk longkang lieya nie boleh laaa wakaakakakaakak....

hepi tgk masing2.....seronok dpt jumpe kawan2 camni kan

dilaOHdila April 14, 2010 at 11:24 AM  

tu lah lieya...
aku lagi lah baling2 masul Kolam (hahaha) apa tangan agaknya lieya wei

Uncle April 14, 2010 at 10:17 PM  

Cantiknya gambar2 dila sekarang....tak boleh lawan dah dengan kamera tikam2!

dilaOHdila April 15, 2010 at 6:19 AM  

salam Uncle.....
camera tikam2 pun boleh gak buat cam ni lah uncle
edit jek mesti lagi shuntek (hehehe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts