۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

YAPERRAAAAA!

Cuti sekolah akan bermula mulai isnin ini. Walaupun hanya seminggu ianya cukup bererti bagi anakanak buah dilla terutamanya. As usual rumah bangi akan akan jadi mortel / hotel dikala cuti sekolah bermula. Cukup masa checkout tepat pada masanya (he he he) siut jek kan mak su ni. Acah ajer. Time ghini lah nak berkumpul semuanya. Ada Ibubapa dah bagi greenlight utk anak anak lepak umah bangi disepanjang minggu ni. Tak lain tak bukan tentulah family si Aca aca. Walaupun maksu tak dapat nak tengok si Aca Hello kitty ni apakan daya maksu sanggup jek tunggu bila Aca dah betulbetul baik nanti. Aca ni alergic dengan kuceng. Umah bangi memang banyak ada kuceng. Aca agak alah dengan minah kuceng ni. Masa Aca kena astmatic hari tuh berpunca dengan bulu kuceng ni jugak. So haruslah ku tunggu mu Aca Hello Kitty...alahai sweetnya! So petang ni sis dilla agak sibuk utk menguruskan anakanak yang akan pulang dari Asrama. Esok malam insyaallah kami semua akan meraikan Amy bro Aca di Windmill atas kejayaannya dalam SPM. Hah sapa yang janji ngan Amy atas dengan Rm900 hinggit tu masak lah (ahak). Tagih jangan tak tagih erk Amy.

Tahniah buat Amy dalam SPM. Apa hadiah biarlah rahsia (huhuhu). Nanti tunggu malam esok erk....


Miss U Aca....

2 comments:

☆ lieya latif ☆ March 12, 2010 at 8:24 AM  

wah wah...meriah laa umah kak dilla yeak...sonok tu....part umah bersepah belakang kire....sesekali time cuti sekolah jek.....yg penting enjoy.....mesti seronokminngu nie....siap dah mcm2 plan hah....nak gi makan2 ar...sonok2....

ape laa adiah tu...lieya tak sabar nak tgu kak....tahniah yeak wat amy.....

PINATBATE March 12, 2010 at 2:02 PM  

Tahniah!!
900 tu mesti 9A..bijak-bijak anak buah Dila ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts