۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

ARIAL VISTA DE' ISTANBUL


8 comments:

deaf_angel February 14, 2010 at 12:57 AM  

dod, lawa ah

eh dod , posting "destination" ko berapa hari lepas..
foto no 12 dari atas, yang sampan/tongkang tu..

macammana ko buat foto tu macam melengkong gitu?
ko pakai lens ke software ke hapa?

aku nak buat macam gitu tapi point n shoot tak boleh kamera trick la

ajar aku dod

dilaOHdila February 14, 2010 at 1:03 AM  

dep...
ekceli ISTANBUL ni trip de twins january lepas. aku x dapat gi sebab aku astma. So depa tarak blog ni depa suruh aku edit lah pulak tumoang masuk maksu punya blog. NI depa guna Compact camera jek dep OLYMPUS, bukan s90 macam hang ngan lady tu no(he he he)

OOwh yang sampan melengkungtu aku guna kit lens D90(18-105mm) ja ngan body d40 aku tu. waktu tu aku tarak beli lagi lens panjang tu. Yang jadi melengkung tu sebab angle tu dep:-)

eynda February 14, 2010 at 9:30 AM  

Terpesona wehh...gambar semua cun2...suka gambar itik2 itu :-)

tunbegia February 14, 2010 at 10:47 AM  

gambaran apik apik kabeh,

salamm mbakyu,

Lady of Leisure February 14, 2010 at 12:52 PM  

ya ampun cantiknya dod... guna compact kamera jer? yang jadik cantik cenggini sbb edit ke?
sangat cantik ok... kalah poskad yg lady tgk kat kedai2.... ish ish ish terpegun sungguh...

dilaOHdila February 14, 2010 at 1:08 PM  

Salam Nyda TB Lady:-)
selamat mencutikan diri yah (he he he)

lady...
ekcelli guna camera compaq sekalipun kita boleh dapatkan subjeck yang menarek. OBjek & dan background jangah PISAHKAN. 2 Benda ni nak menjadikan satu jalan penceritaan dalam sekeping gambar. Camera hanya tools saja. Begitu jugak dengan editing. Ianya hanya sebagai rempah ratus untuk menyedapkan. Adakala editing yang lebeh sangat pun x boleh takut lari dari hakikat yg sebenar. dilla try untuk memperbaiki jika ada keterlebihan dlm edit mengedit ni. Try & error tu mesti utk kita dptkan resulf yg terbaik. Moh ler kita belajor sama. kita kongsi info erk

Mknace February 14, 2010 at 5:21 PM  

lawa betul foto-foto yang diambil tu

~~ciklinn~~ February 16, 2010 at 9:38 AM  

hisshh lapo mak buyung ni tau tgok makanan tu semua.... huhuhh laparpooo..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts