۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

ANGPOW

 

Dari semalam cadang nak follow sis dilla gi Gongxifachai di Bukit Tinggi Klang. Acara saban tahun mesti ziarah kerumah Uncle Richard (Business partner) my Bil. Ntah pagi ni rasa malas nak pergi dengan cuaca yang panas ni. Terasa teringin lak nak duduk rumah. Duk rumah borink pulak.



Hari ni sambung editing yang tak habis hari tuh. Mood tengah ada. Acct flickr dah OK ni baru best nak sambung kerja. Sejak dua tiga hari ni acct Flickr ada sikit problem. Nak upload memang tak boleh saja. Harap-harap biarlah ianya berpanjangan.



Terasa nak duduk tepi pantai sambil menanti sunset yang semestinya silih berganti tiba waktunya. Anganangan sambil mendongak ke langit. Mata terpandang dicelahan daun betik warna langit yang agak pudar. Tiba masanya. Masa ni terfikir alangkah indahnya kalau aku dapat merakamkan moment sunset ini. Bukan aku sorang yang melihat moment ini rupanya. Aku dongak keatas di celahan pokok pinang ni ada jugak dianya....bukan hantu lah!


7 comments:

Lady of Leisure February 16, 2010 at 3:55 PM  

amboi dila gambaq duit pun cantik aihhh...

dilaOHdila February 16, 2010 at 4:59 PM  

he he he lady...
hang pun leh shoot lebeh shunek lagi....
mai lah nanti kita gi sama2 outing

tunbegia February 16, 2010 at 6:48 PM  

gambar duette apik mbakyu,

salamm,

Nadri February 16, 2010 at 6:54 PM  

puputku seng akeh2 yoo...kan deno botho iki...

Jul's Bini Jae February 18, 2010 at 11:55 AM  

salam dila..suke tgk gmbr2 yg dila tangkap..edit2 jadik lawa..bleh belajar x cemana nak edit gambar lawa2 cam tuh..
kite nih BUTA it..hahaha..guna software ape ekk..?

nurarinab February 18, 2010 at 3:10 PM  

nice!!!suke!suke!

deaf_angel February 19, 2010 at 6:12 AM  

nice dod

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts