۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

wELCOME TO MY HAPPY PLACE.....


A SMILE IS THE LIGHT IN THE WINDOW
OF YOUR FACE THAT TELLS PEOPLE
YOU'RE AT HOME.




Pagipagi macam ni elok kalau mata dijamu dengan warnawarna yang ceria. Jika mata kusam maka akan jadi fresh semula. Adakala warna menjadi penggerak matamata yang tidak bermaya. Oh hari ni terlebih sudah energy menulis sebabnya dilla cuti (he he he). Bukan nak kemana pun saje nak habiskan cuti baki tahun yg lepas. Kalau tak habis kan maka rugi. Bulan march dah nak dekat ni. So tiaptiap bulan akan ada cuti sehingga habis tempoh tamatnya. Sian kat boss & anak buah yang jaga kat kaunter depan tu, tq guys tolong cover aku pagi ni.  

 

 

Tengok budak 3 orang ni rasa rindu pulak kat dia orang ni. Inilah geng outing dilla. Untuk tahun 2010 ni plan masih belum tercapai untuk ke destinasi seperti yang dirancang. Bermakna dah sebulan camera ku tak bergerak-gerak. Insyaallah ahad ni kalau plan menjadik kami nak jadi alaala national geographic merentas hutan nak tengok binatang paling besar. Ape pun kena tunggu hari sabtu ni. Harap-harap jadi lah. Macam dah ada feeling nak gi sana ni, tak sabor munyiknyer.


















19 comments:

tunbegia January 28, 2010 at 8:42 AM  

anakmu yo? ayu temen,

salamm,

hidungberantai January 28, 2010 at 9:32 AM  

wah sejuknyer mata mmandang...best la tone2 nyer..nak kna blajo nih...

dilaOHdila January 28, 2010 at 9:34 AM  

HR
hang dah dload ke lightroom tu?
aku dah beli swate kat mines tapi LR 2.4, tak install lagi pun tunggu BETA ni Kojol nanti aku install. Seronok dah main warna ni biarpun mata macam nak tercabut. enjoy Gillak ( he he he)

Yunus Badawi January 28, 2010 at 11:57 AM  

Baru nak mamper tuan rumah dah cuti pulak huhuhu

Dila kieh wong jowo rupa ne. Welcome to the club hehehe

dilaOHdila January 28, 2010 at 12:06 PM  

kang Yus,
mengko ngumpul ne sedulur jowo nang blogger yo ( he he he)

[siti] January 28, 2010 at 1:41 PM  

kak dila, tak on ym ke? saya ade bende nk ajak akak bincang ni. hehehehe.

dilaOHdila January 28, 2010 at 1:59 PM  

Oh cik Siti KU
kak dilla On ajer...
kejap nak check....

~~ciklinn~~ January 28, 2010 at 3:48 PM  

arghhhhhhhhhhh tenangnya jiwaaa kak oii...sgt2 tenang.... adudui duiii

kak nak mintak tlg ajarinn saya ya... ingat nak rembatt gakk ni satu.. hahhahahhah tingin nak amik gambar baby... hehehhe

dilaOHdila January 28, 2010 at 3:50 PM  

cik lin salam
dah bersalin dah ka?
tunjuk2 kat hubby mesti dapat punya
boleh shoot baby nanti lepas ni....

☆ lieya latif ☆ January 28, 2010 at 4:55 PM  

cantik kak....cam sayup jek mate lieya tgk.......relaks mate tgk pic2 akak nieh

~~ciklinn~~ January 28, 2010 at 5:06 PM  

ha yerlah prob link tu..ok2 akan ku fix it.. hehhe

kak dod lombersalin lagi tu yg tingin nak rembat tu... linn ingat nak rembat D3000 tu ja... huhuhu budgett ciput ja nie....

dilaOHdila January 28, 2010 at 5:07 PM  

tq lieya...
kita main senaman mata benornya....he he he. syok aa nak gi KK aa Lieya. Holiday jua...........

cik lin....
d3000 tu pergh!!!!

~~ciklinn~~ January 28, 2010 at 5:11 PM  

kak dod ni mmglah.... dorang kata D60 tu dah takde juai... dorang ganti dgn D3000 betui ka? huhuhuhuhuhuh

hishh akuu mmg orak reti langsungg ki... (ehh apasal dah takleh ckp jawa ni..muahahha)

kak dod tu yg nak tanya ok tak yerk?

dilaOHdila January 28, 2010 at 5:16 PM  

ehhehe cik lin
d60 no more. semua ada D3000, d5000. belajor basic dulu. insyallah nanti lama2 leh paham

~~ciklinn~~ January 28, 2010 at 5:19 PM  

insyallah... akaklah sumber inspirasi ku.....siyess ni sgt2 suka dgn hasill keje akak..

eh takpe ke kita sembang2 kat sini...

dilaOHdila January 28, 2010 at 5:46 PM  

tq cik lin...
kita tukar2 elmu kat sini erk...
nanti kita jemput cikgu HR datang sini....

[siti] January 28, 2010 at 5:48 PM  

kak dot. mlm ni kalo ym sile buzz sayep pliss. hehehe. tenkiu.

*ade projek comel ni*

dilaOHdila January 28, 2010 at 6:11 PM  

Ok cik siti Ku....:-)

wah comelnya spec mung tu.....;-)

jeff January 30, 2010 at 12:47 AM  

>> magnificent shots...
>> keep up the good work...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts