۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Tak nak lah cerita yang sedih-sedih ni. Potrait for the tittle. Disekitar
assembly semalam. Macam biasa saya suka shoot wajah2 yang selalu
menceriakan dunia photography dalam blog saya ni. Kalau nampak wajah
yang sama memang itulah dikalangan mereka yang selalu menghiasi dunia tawa saya.




















 








































Setiap kali assembly pihak management akan mengadakan sambutan harijadi
pada staff yang meraikan pada setiap bulan. Dah tentunya aberymonth aku jugak
turut serta biarpun bukan birthday ku sepatutnya (ha ha ha). Jika ada yang terlihat
wajah yang sama tu maknanya lebeh kurang aku jugak lah tu.......
















































I wish u olls happy birthday.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts