۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

CYBERLAKE











 Plan pagi ni nak ke PUTRAJAYA. Sebut Putrajaya ni macam best jer kan. Banyak tempat riadah. Sempena cuti ni elok bawa family datang ke sini. Seperti selalunya dataran Putrajaya memangnya menjadi port utama. Saban malam penuh dengan lautan manusia. Tak kira dari negara mana orang arab juga turut sama berada disini. Kebanyakkan mereka dikalangan foreigner yang menetap di negara ini.

Sesekali cuba tinjau Cyberlake Putrajaya. Best juga tempat ni. Playground disini lebih besar dan luas berbanding di tempat lain. Ni diantara shooting shoot yang pernah dilla buat pada bulan yang lalu. Models dikalangan opismate dilla. Tq pada Anna, Jemma & Ida kerana sudi meluangkan masa bersama D40 dilla. Tq berymuch.....


Waktu ni panas terik. Jadinya contrast sikit pada photog ni. Untuk riadah bersama
family memang best tempat ni.

 






Sian kat dia orang ber3 ni. Habis kena dera tengah panas. Last shoot sebelum pulang.


5 comments:

Gieyana December 25, 2009 at 12:26 PM  

cantik...kalau ko berlari2 kt menara tue mesti lg cung...hahaha!

dilaOHdila December 25, 2009 at 2:27 PM  

ha ha ha GIena
ada banyak lagi benornya
nanti aku put here
Tq giena

[S]itie [B]Um [B]Um December 25, 2009 at 4:15 PM  

kite xpernah pergi situ

baayah December 25, 2009 at 5:47 PM  

salam dilla...
cantik2 gambar dilla kt sini...mmg dh mcm photographer yg profesional pn..cyberlake ni akak x penah sampai lg...selalu kt putrajaya je..nanti blh la akak buat photoshoot kt sini ngan dilla plk ye... ;)

dilaOHdila December 25, 2009 at 6:39 PM  

salam siti & kak bay, tq

kak bay
nanti bila nak datang sini boleh kita gi skali
hitung jari bila kak bay nak gi. tempat ni pun tak jauh dari bangi kak bay

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts