۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Oct Assembly






Last sekali acara makan-makan sambil meraikan staff yang menyambut hari kelahiran.

Penyampaian kad hari lahir.

Time ni baca POLISI. Aku pun kekadang tersasul-sasul gak. Nasib baik ada panduan.

Terlalu banyak membantu. Aku begitu menghargainya.


Ucapan wajib. Kena lah dengar betul-betul ni.

Ada nyanyi-nyanyilah. Lagu Negara ku lagu wajib, Lepas tu pulak lagu korporat. Macam koir lah pulak.

Pada mereka yang tak larat tu diberikan kelonggaran. Jeolous ni....


Esok ada assembly. Teringat waktu zaman sekolah dulu. Siapa yang lambat duduklah depan pintu pagar. Penggawas baju pink tu garang betul. Macam tu gak lah kat opis aku ni. Boleh dikatakan every month mesti ada assembly. Last sekali bulan september. So esok kenalah pergi awal. Sekali sekali dapat berkumpul ramai-ramai macam ni best jugak. Tapi kalau lama berdiri lenguh gak kaki (huhuhu)

7 comments:

PINATBATE October 21, 2009 at 9:48 PM  

masa kat sekolah rendah dulu sapa lambat masuk assembly kena baca sifir 12 kat depannanges woo...bukan sebab tak hafal sifir,tapi sebab malu kena naik pentas..

dilaOHdila October 21, 2009 at 9:53 PM  

betul tu kak pint. Tapi kat sini siapa lambat......semua urang akan pandang KAT DIek!!!! aDA BRANI KA (ha ha ha)

Uncle October 22, 2009 at 4:30 AM  

seronok kalau dapat kumpul ramai2 macam ni. Memang macam kat sekolah!

☆ lieya latif ☆ October 22, 2009 at 1:17 PM  

lieya slalu ponteng assembly kementerian lieya...wakakaakk..sebab tak suke diri lame2 heheehehe

cantik2 pic sume kak dila....leka lieya tgk satu2......pic makanan pun malatops....

hidungberantai October 22, 2009 at 2:14 PM  

aik time koje pun ade perhimpunan..ingt ker time skolah jer hehe..nice pict...nice moment...nice kek...tringin lak nak mkn kek ni ish2...

dilaOHdila October 22, 2009 at 8:35 PM  

arinih BLOG ada sikit sakit kut..
tgok lain macam jek,.......

Davnes October 24, 2009 at 1:07 PM  

cantik u design gambar...u also so cute...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts