۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Check POINT C. MAsak Lemak Cili Api Ikan Paten bersam Kopi kelat.

Tiup jangan tak Tiup En Rahman. Stylo En Rahman tiup roti ni macam nak tiup belon tu. Fendi tukang makan, Gogogo!!!

Check Point B. Tebar Masak Suap & makan roti canai. Memang kelakar giller....


Photog Koleksi Fendi . Check Point A PULUN BUAH DOREYAN. Imagine lah haih pagi2 bekpes sekerat passtu kena lah makan buah deriyan ni & kira Bijik. Huhuhuhu memang mencabar. Dalam kereta semua bau deriyan beb!



Amazing Race sudah pun berlalu. Ternyata kali ni tempat ke 2 dan ke 3 di pegang oleh Pharmaniaga Manufacturing. Tahniah pada kawan kawan yang berjaya. Pengalaman memang tak boleh lupa. Kekadang rasa macam tak percaya je bila dapat harungi Canopy Walkway tu. Ikut rasa hati memang tak nak dah harungi jambatan goyang ni. Tapi kalau nak duk situ saja siapa yang nak teman kan hang? hang duduk lah dengan pokok pokok hutan ni (huhuhuhuhuhu!!!). Itu lah ayat ayat dari event management teams ni. Aduh....... terpaksa dan akhirnya aku berjaya (huhuhuhuhuu!!!!). Thank Q pada Doctor Mrs' Danil yang tak sudah sudah bagi semangat. Pada Amran, jemma & mat Ran yang sanggup tunggu sampai naik puncak. Tapi kalau disuruh pergi lagi taubat aku tak nak pi (hehehhehe). Bila sampai sini ahli kumpulan yang sedia ada terpaksa di pecahkan. Anna, Ludi & Jemma dah mengikut warna sticker yang berbeza.

2 comments:

pinatbate July 30, 2009 at 7:05 PM  

wah bestnya dila!!

deaf_angel July 31, 2009 at 7:51 AM  

steady je eh participants ni semua, tak nampak berpeluh ke, rambut ronyok ke haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts