۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

I'M back..... Shenzen - HongKong Tours








Rumah putih dua dari kiri itewlah rumah aktor JACKIE CHAN







Salam rindu buat sahabat blogger semua. Tq kerana sudi singgah di Monggo Mamper. dilla tak berapa sehat kena sempot pulak disepanjang 5 hari disana. Cuaca sejuk sikit itew yang membuatkan sempot mari. Nasib baik bawak neb. Kesana kemari ku angkut sama. Perjalanan yang tak selesa. Macam nak demam pun ada tapi gagah jugak lah bila nak sampai satu destinasi. Ini diantara photo yang sempat dilla edit pagi tadi. Lepas tu bantai tidor. Masa ni lah rasa penat. Sakit seluruh badan. Jalan berkilometer barangkali. Anakanak buah dilla pun semuanya dah rasa nak demam tu. Apa pun tour ni memang best. Miskipun tempat shopping tak banyak dalam schedule tapi sikit sebanyak rasa puas jugaklah. Masa untuk free time visit tu dilla gunakan sepuaspuasnya. Melilau cari barang tapi banyak yang tak dapat sebab masa agaklah singkat. Lagipun tak biasa keadaan disitu. Terpaksa ikut program yang telah diatur oleh travel agency ni. Melawat kilang Jed permata & herba sudah menjadi kemestian. Boring pun ader sebab kita tak minat benda tu semua. Tapi apa boleh buat terpaksa lah juga masuk dan tengok apa yang ada. Sudahnya dapat beli satu bangle silver. Kalau kat Malaysia Rm 300 + jugak.

4 comments:

MsCinderella December 6, 2008 at 10:42 PM  

wauuu...D ke hong kong..best nyer...

dilaOHdila December 6, 2008 at 10:44 PM  

salam Cin.....
moga ceria Cin, windu jugak nih:-)

atty's December 7, 2008 at 10:33 AM  

salam dila..wah dilA ke hongkong uponya

UIFPW08 September 9, 2010 at 6:49 AM  

Salam Dila
Hong Kong the city of life.
Hi
Morris

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts