۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

DAMIA RAFHANNAH

Iso 400, f4.5, 1/80 Focal Length 38mm
Iso 400, 1/60, f5.6 Focal Length 98mm




18 January ni birthday Bash Damia. Wah tinggal berapa hari lagi momma Mia nak sambut birthday Damia ni. Mia & Maksu dilla dalam team yang sama rupanya, CAPRICON. Dah berapa miss janji dgn Momma Mia nak buat photoshoot Mia untuk banner akan datang nanti. Maksu dilla agak sebok dua tiga hari ni so petang tadi pukul 6 baru dapat kejar Damia. Hehehe lawak giller main ngan Mia ni. Berlarilari puas maksu dilla kejar taw. Pakcak & Momma tolong sama bagi mood kat Mia. Tapi Mia still bagi Maksu dilla acahacah main kejarkejar. Ape pun moment Mia petang tadi ada a few shoot yang boleh momma pilih untuk banner banny tu nanti. Esok Maksu dilla hantar ikut pintu pagar erk momma.

8 comments:

yong December 29, 2008 at 8:58 AM  

lawa gilerrrrrr dilla!!!! terjojol biji mato hitam aku ha...

re:dilla,smlm kami dah gi kedai tu..saja usha rega dulu...

dilaOHdila December 29, 2008 at 9:01 AM  

Tq yong. ala mike shoot gambar kakak tu lagilah. Bukan ajer mata teman terjojol malah nak terkluar!!!!!! (hehehhehe)

Yong
SB 800 aku ada problem lah. frust betul aku. ingat arinih nak gi hantar kedai. waranty banyak lagi ni

Fly December 29, 2008 at 1:49 PM  

nice shot..gambar bebudak ni mmg saya suka ahhh..tahniah

dilaOHdila December 29, 2008 at 2:32 PM  

Tq cikgu terbang:-) ni 1st time buat photoshoot utk damia ni. Teringin nak touchup macam cikgu punya kat rumah nun. Tapi murid tak reti nak edit PS nih :-)

HABIHA69 December 30, 2008 at 8:50 AM  

suker nya kita nengok muka girls tu..ada iras-iras jawe gitu...

dilaOHdila December 30, 2008 at 9:21 AM  

hehehhe ustad ni
koyo Jowo yo:-)
kuwi emak oo uwong perak bapak eeey penang
ono ruppo koyo radden toh ustad? ha3x

prebetsabu December 31, 2008 at 2:20 PM  

sama lak nama anak aku pon damia

dilaOHdila December 31, 2008 at 4:09 PM  

Preb
ramai benor parents uka nama Damia ni
nampak lembut gayanyer;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts