۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

jOHNNY



x DAPAT NAK CAPTURE angle banyak2 coz meja sempet. Adus rasa x puas pulak. Tersenggol sini tergoleng sana. Orang memang ramai penuh syarat. Kusi tak dek yang kosong. Tapi memang best aaa. Food memang sedap sekali telan kenyang sokmo (hehehehe)



Jalanhalan servey mata dulu. Mak aih urang ramai...last shopping agaknya. Parkson pun ada sale 70 %.


Semalam berbuka puasa kat Johnny's Alamanda. Plan asal nak gi kat BGR bangi tapi last minute tak cukup korum makan plan kene tukar. Lagipun dah lama tak gi jalan kat ALAMANDA. Pagipagi lagi dah booking. Alah takat makan 2 orang bisa aja dong. Rasa boleh lagi kut. Kul 5.30 pm Jemma datang amik kat rumah. Lalu jalan belakang (KG ABU BAKAR BAGINDA) dokek sikit. Jem pun dekat depan Sony ajer. so sempatlah kalau nak merayaurayau.....

4 comments:

atty's September 25, 2008 at 11:59 AM  

SALAM DILA..CANTIK VIEW KOLAM IKAN ITU

dilaOHdila September 25, 2008 at 12:03 PM  

salam atty....
Kolam lama tu. ikan daripada 27 tinggal 14 x silap....

atty selamat hariraya....

PINATBATE September 25, 2008 at 9:17 PM  

Dila..
kat Johnny ni kakpinat selalu makan steamboat jer..tapi tak pernah makan yg kat Alamanda, selalu makan kat Jusco tepi rumah singgah balik dari kebun..

dilaOHdila September 25, 2008 at 10:31 PM  

kak pint rupanya kat JJ kat ngan umah akak tuh pun ada JohNNY jugak erk.....(hehehhehehe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts