۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

EHS WEEK 2008





dilla suka tul shoot photo dia orang ni. Acu ajer kamera kepala sendiri lentik!...ahak! Macam tautau ajer kamera tu menghala ke mana. Inilah diantara modelmodel yang selalu ada diblog dilla ni. Senang bekerjasama ngan dia orang nih & yang paling penting dia orang ni memang sporting. Tima kasih erk semua......


'de MC IlHAM. Kalau dengar suara Ilham ni kan macam masuk Forum Perdana tu taw. Rugi kalau tak dengar (ahak)

Banyak bunga kat dalam ni. So sesekali kena lah letak kumbang pulak kan (hehehehe)


Teamwork yang sungguh mandat. Memang best!!

'gOoDIES bag'. Apa yang ada kat dalam?Tema EHS WEEK kali ni HEALTHY. So kat dalam ni ada Muffin, mineral water, apple, towel bath & thermo - rub cream. Kan ni minggu kesihatan sudah tentunya barangan kesihatan yang lebih baik kan.

Hari ni adalah hari penutupan EHS WEEK 2008. Majlis penutupan berakhir petang tadi yang telah dirasmikan oleh SGM PMB En Jamal. Hujan diawal pagi seterusnya berhenti sekejap. Pukul 3 tadi hujan datang lagi. So kira majlis penutupan tadi diiringi oleh air hujan yang turun sampailah majlis habis. Kualiti gambar hari ni tak berapa baik sebab flash ciput. Tapi boleh lah kalau nak menatap satu persatu xtvt kami hari ini.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts