۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Diari




'Bapak Hasanul Bolkiah & Zaid merasmikan acara potong kek. Selamat hari jadi bapak & Zaid & jugak staff PMB yang meraikan harijadi pada bulan ni. Moga kalian diberikan kesejahteraan dalam kehidupan seterusnya.....Amin.


Kek yang menjadi pilihan PMB setiap kali sambutan behday yang diadakan...... sedap giller!



En Danil Daud (Senior Manager Plant Operation) memberi katakata aluan. Target!!!


Menyampaikan medal pada Team Fulsal PMB yang telah mendapat tempat ke 3 anjuran Hospital An-Nur. Syabbas pada Zaid & Team.


Menyampaikan kad Harijadi. Acara kemestian setiap kali adanya perhimpunan pada setiap bulan.




En Jamaluddin Elis (Senior General Manager PMB) memberi ucapan.







Hari ni 04/08/08. Setiap awal bulan kami pasti ada assembly. Kena datang awai kalau tak kang kena duduk kat luar pagaq. Teringat pulak masa zaman sekolah dulu kalau datang lambat pasti prefect amik nama ooooo.....

2 comments:

atty's August 4, 2008 at 4:35 PM  

yang mana satu dilla

deaf_angel August 6, 2008 at 11:15 PM  

dod, nanti hidayah nanti aku dah rip aku inpom ko k..
tak sangka ko minat Hidayah jugak huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts