۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

MIZA WEDDING






Petang semalam satu van family ni penuh menuju balik ke Tanjung Karang. Malam ni khatam Quran utk Miza. Kendurinya ahad tapi oleh sebab hari ahad my sis dah ada program so terpaksa gi gak malam ni. adat urang jawe tak apa kalau gi memalam umah pengantin ni. Daripada x dpt pergi baik gi mana waktu yang mampu. Singgah umah Aliesya dulu. Kebetulan pulak dekat depan umah aliesya ni ada lak pasar malam. Teringat TEPPO. aduh dah bertahun tak makan teppo. Dah selesai makan baru semua bertolak ke Sg Gulang-gulang. Wah serba ijou semuanya......

3 comments:

deaf_angel July 28, 2008 at 11:26 AM  

huhuhu monggo mamper back in business..
gambo makanan please!

PINATBATE July 28, 2008 at 11:33 PM  

Gambor pengantinnya pleasee......ahaks...

dilaOHdila July 29, 2008 at 8:56 AM  

ahak kak PING
gambor pengantin POMPUANg jek yang ada
sebab khatam Quran kan.....
nantilah tunggu aku edit dulu kat umah sinin ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts