۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

CariCaraCamanaNakPulihSettingni......

Salam semua ......
rindu dah nak masuk Blogni sekian lama. Masih tak paham kenapa setiap kali posting asyik kene Q pulak. Time kat post options memang tukar ikut jam sesaat. So far tak pernah problem. Sejak dua tiga menjak ni tetiba jadi tak keruan. Malam ni try tengok setting kut ada yang tersilap langkah. Try to posting lagi tapi ternyata jawapannnya serupa jugek. Bak kata kak Pint umah tak pernah update erk....ahak! Camana nak update bila banyak idea posting tu esok baru kluor. Ilang mood terus. Tapi alhamdulillah malam ni dah nak masuk jam 12 nih try kodekkodek & tak nak kacau post options tu yehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Dah boleh buat posting lagik.

1 comments:

MakSu July 28, 2008 at 5:42 AM  

ooo...dila punye blog problem masa nak post entry yer... tak pernah plak ada poblem stakat nie... tp nmpknya dah berjaya dila atasi malah tu kira lps nie rancak blk la blog dila

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts