۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Janna F1



suka main stereng keter. Nilah keter F1 Zuhairah......

Zuhairah dengan ibu



Zuhairah Nurul Jannah. Sedap nama anak En Zul & Puan Ida ni. Dah nak masuk 2 tahun rupanya. Dah pandai buat lawak. Bila menyanyi tuh part yang paling aku suka. Walaupun ada perkataan yang tak paham tapi bunyinya kok sedap sekali.

4 comments:

MakSu April 4, 2008 at 7:30 PM  

Berapa umur Jannah nie?? Dila, jemputlah ke rumah br hamba yg tak seberapa

deaf_angel April 4, 2008 at 8:14 PM  

dod, as usual ko snap potrait lawa. foto clear, kat belakang ada bayang tapi muka budak tecit tu nampak biasa takde flash nye silau. Jeles ah aku, ko tak mau kamera ko pakai ni jual kat aku 2nd hand ek

dilaOHdila April 4, 2008 at 11:14 PM  

waduh dep.......
hehehehhehe
hang ni macam kawan aku lah. Minat gak ngan CIK OLYM erk. hang punya gambaq ok apa. tu animal zoo tu bikin aki jelesss ooooo

sy@h April 6, 2008 at 9:47 PM  

oh macam konai jorr..
anok sapo nih comey macam org amik gambor nih...heheheh
dod ka tot nih..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts