۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Ticket sponsor

Seolaholah menyambut kedatangan twins ni pulak.

Twins

Masuk pintu sayang inilah yang aku jumpa. Jinak bukan main. tapi aku tetap geli. Bukan apa takut kat muncung mulut dia tuh. Suka dgn warna inew. KALORPUL.


Ticket sponsor from Uda. Tq uda.......berjalan dalam taman ni tak lah penat mana. Cuaca yang redup tu adakala rasa mendamaikan. Bunyik2 burung tu rasa macam ada Irama lagu lah. Dalam minggu ni nampak gaya banyak entry alala national grapic. Start dari Melaka last week sampai ke hari ini. Apa pun aku rasa enjoyed sangat.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts