۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Lunch semalam dilla & rakanrakan JJCM melawat NUIN. Menu wajib kat sini yang harus semua urang rasa.

Sempat menong lagi...
Dari teacher gowrie...Tq teacher......

4 comments:

::Mamalyna:: May 15, 2010 at 10:44 AM  

dila, napa tengok kek tu cam mengiurkan jer... sedapnyer...nyum2..cheese kek kan..

dilaOHdila May 15, 2010 at 11:56 AM  

mamalyna..
tu cheesecake dari teacher gowrie. semalam graduation day utk kami semua (kunun2nya) sebab dah habis english class (yehaaaaaaaaa)

Lady of Leisure May 15, 2010 at 11:57 AM  

amboi dila tanyang laksa nampak ni yg buat aku tak tahan ni...

dilaOHdila May 15, 2010 at 12:14 PM  

hahaha lady...
tu mee rebuih menara condong
rupha macam laksa na...
mai lah bangi. baru boleh crita kat hang (haha)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts