۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Kumpulan nasyid dari Al Hijjab yang dijemput khas untuk memeriahkan majlis ni.





Ekcelli semalam kami ada farewell party. Meraikan jamuan perpisahan 3 orang staff kami yang akan meninggalkan PMB ini. Semalam tak puas nak posink tambah lagi hari ni. Tengoklah tu rupa semua mata dah merah menahan sedih. Mahu tak sedihnya sebab dah lama duduk kat PMB ni hampir 10 tahun jugak lah rasanya. Tapi masinhmasing dah dapat jalan yang lebih baik maka terpaksa akur dengan keputusannya. Apa pun kita doakan ALL DE Best!!





Lagi berapa hari kita nak sambut bulan Ramadhan. Suasana yang ditunggu-tunggu pastinya. Macam biasalah kalau mai bulan Ramadhan ni opis ni riuh rendah dengan suara suara kuih raya. Banyak lah sample yang jadi hidangan rasa nampak gaya. Pendek kata boleh kenyang makan sample bisukut seharian. So petang tadi dilla dok try shoot sample kuih raya ni saja nak dok cari angle. Kona sini kona sana last sekali terus masuk mulut! (hehehhehehhe).


10 comments:

Fly August 6, 2009 at 9:18 PM  

chop2 kuih coklat tu mesti sedap....

Nuridah August 6, 2009 at 10:21 PM  

dilla,

teruja knur nak masuk bila tengok sample cookies...cantik2, dilla wat ker? Boleh ler knur order nanti.

Portdy August 6, 2009 at 10:30 PM  

saya suka cornflakes madu la dilll

dilaOHdila August 7, 2009 at 1:16 AM  

salam...
kaknur ni kuih opismate dilla yang buat
kami jadi ukang rasa jek (hehehhehe)

Cikgu,
yang coklat tu memang sedap
doc cat mesti buat utk raya ni (eein boleh tolong uli jugak) hehhehehe


POrt
cornflakes paling senang dan buat & mesti sedap punya kan

deaf_angel August 7, 2009 at 1:47 AM  

dod

yang gambo no 3 tu macam kulit album pertama kumpulan nasyid huhu.

dilaOHdila August 7, 2009 at 1:57 AM  

ahak dep
bior benor hang ni (hehehhehehe)
cam isi dalam album nasyid aljawaher ke

4 Kay-E August 7, 2009 at 2:25 AM  

Aha.. Dah lama keje sekali ye. 10 tahun lama tu! Mesti sedih. takpe.. boleh jumpa lagi kat tempat lain :)

*Dah ada sample kuih raya ye... Best.. best...

Puan Gee August 7, 2009 at 4:31 AM  

ingatkan betul2 kump nasyid tadi hihi...
samalah kat tempat gee, biskut raya dah mula memunculkan diri... kenyang try ajer hihi

E-Marlin August 8, 2009 at 12:24 AM  

Dila, biskut2 tu awak buat sendiri ke? .....

aleh August 8, 2009 at 4:17 PM  

Ramainya model kat sini...fly jgn habiskan biskut coklat tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts