۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Weekend

Plan hari ini semua cancel. Ntah tetiba rasa seronok duduk rumah pulak.
Since cuti sekolah ni telefon pun tak renti2 bunyinya. 'hello boleh hantar 
xxx kat rumah tak. Dia nak sangat datang sana. Oh boleh lah datang lah. 
Tu semua anak buah ku punya anak-anak. dah jadi nenek aku ni (huhuhu).
So hari ini duduk lah rumah saja. Dah budak2 ni datang aku dera kejap. 
Bukan dera pukul. Dera dengan shooting (he he he). Ada yang kata 'dah 
ke. one more one more tapi tak habis2 lagi' Amboi.....(ha ha ha). Kesian 
kat budak2 ni. Pocha sebok nak main net ball. Passtu dok gaduh2 dengan 
si Afiq. Kang nenek rebus bola tu kang. Baru lah main elok2.


Shutter 1/2500
aperture f/1.8
Iso 400

Sesekali bila Cik Dora bergaya kalah wife David Becham tu.

NIKON sentiasa dihati...

Cik Dora buat2 terkejut

2 comments:

Helmiyani December 15, 2009 at 9:48 PM  

hahahaha.. nak rebus macam nenek kebayan dah hang ni dilla..hahahah.. potret bebudak ni sumer comel2.. kalau cuci bingkaikan kat dinding mesti cantik sebab macam2 ekspresi..

dilaOHdila December 15, 2009 at 9:57 PM  

hahahaha Nunu
aku dah buat frame ada dua tiga keping photog aliesya ni
so far ok lah cina tu pun dah bagi diskaun (huhuhu)

tu aa aku macam mak nenek
dah nak ku rebus baru berhenti gaduh
kalau tak habis terbakar kuali aku ngan bola meletop2 tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts