۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Teman Mesra....

Semalam gather2 dengan Azue fotopages. Dah lama tak Azue. Since berbulan jugak lah. Alhamdulillah dapat jugak Azue cari port baru ni. Tengah makan2 dapat sms lak dari Zubye. She onderway from Puchong nak ajak teman makan. Langkah kanan hang zue dilla pun memang tengah makan. So ajak zubye sekali joint meramaikan kemeriahan ni. Irfan pun ada. Lama jugak lah kami kat Hassan Cafe. Macam2 menu kami order. Sampai perot pun kata STOP iT!


 





5 comments:

☆ lieya latif ☆ December 3, 2009 at 11:50 AM  

wah sonoknye kak gather2...ni namenye geng kamera gabak ni ...masing2 berkamera canggih nie....mesti seronok borak2 sambil tak putus2 snapping2 ni kan...e he hehe

deaf_angel December 4, 2009 at 1:18 AM  

dod,
ko cakap ko order macam2..mana yang lain?
takkan ko kunyah udang ngan mee aje..

Puan Gee December 4, 2009 at 2:08 AM  

salam dila
tahniah dila takm putus2 update dgn mcm2 gambo yg cun melecun macam tuannya gak.

sori lama tak nyinggah, blog sndiri pun lama tak jenguk hihi...

re : nak ke bangi tu tak tau ler bila, tp kalau dila ada plan nak turun ke jhr , calling2 ler.. blh buat gathering kat sini plak

dilaOHdila December 4, 2009 at 6:32 AM  

salam lieya, dep & Puan gee ku
waduh blog tak sempat nak update. Tarak Idea lor...

lieya
kak dilla ni dah lama tak jumpa kak azue. berbulan jugak lah kiranya sejak birthday Nureen kat JM beriani tuh.Tambah seronok bila zubye marri (he he he)

dep
menu yang sama. photog pun pernah Publish so tunggu yang lain lak erk (ahak)

Gee
busy tu. dok kemas rumah baru ka. x per take ur time. kalau lalu HORN taw....(he he he)

en_me December 4, 2009 at 3:06 PM  

vah vah vah.. sonoknyerrr.. ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts