۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Ameen Wedding

Bertolak dari bangi jam 9 malam.Sis dilla & BIL dah bertolak awal terlebih dahulu.
Malam tu dr alan drive sampailah ke destinasinya. Kami yang duk belakang ni bantai
zzzzzzzzzzzzzzzzzz. Sedar sedar dah sampai (he he he). Cepat sungguh masa berlalu.
(tak tahu yang bawak kereta tu borink gler). Nasib ada angah yang menemani driver.
Yang lain tu tak leh harap (ha ha ha). Kami terus menuju kerumah pengantin. Dah isi
minyak baru balik hotel yang tak berapa jauh dari Taman P3 ni.

Ini lah wajah-wajah anak buah dilla. Ada yang borink nak balik rumah bangi.
Tak lain tak bukan kalau tak si Aiman. Side BIL punya anak buah semua rajin
belaka dok tolong Pak lang depa uli doh nak buat mertabak.

My sister ni ibarat ibu pada kakak-kakak aliesya ni. Nana, Farah, Emy yang telah
kehilangan mama beberapa tahun yang lalu. Dengan kehadiran Aliesya kesedihan
yang selama ini dilalui oleh anakanak ini sedikit sebanyak telah menceriakan family
mereka ni. Tq pada sis dilla yang banyak memberi support pada semua. Kehadiran
'kak yan & Aliesya cukup mewarnai kehidupan ini. Love u.......

Kelihatannya paklang & Pakanjang menunjuk ajar skill tebartebaran RC. Yang melihat
mata pun macam nak terlambonglambong dibuatnya (ha ha ha)

 Pengantin kat rumah sinun. Sebelum mereka sampai sempat lah jenguk
mahligai warna seri pengantin ni. Hantaran dari Sakinah. 

Kali ke dua melihat budak ni. Tertarik dengan kecomelannya. Nurul Izzah.
Mengingatkan aku pada seseorang pulak.


Selamat pengantin baru buat Ameen & Sakinah. Moga allah merahmati kehidupan kalian,
berdua amin. Pasangan pengantin muda . Ameen bakal dentist insyaallah tak lama lagi.










































































Destinasi kami pulang kesarang. Sampai bangi dalam pukul 9 malam. Tak leh tidor nanti kena ketuk (ahak).

 


3 comments:

akudimar December 21, 2009 at 11:16 PM  

kabarey Dila?

dilaOHdila December 21, 2009 at 11:34 PM  

monggo DIM
ikidino kok pilek aku.....
riko kabarey yo

ibnuajmain December 27, 2009 at 3:41 PM  

salam...TQ mak su... nak gmabar2 =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts