۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Saturday

Pagi ni nak gi opis kejap. Cuaca mendung pulak. Tapi tak per kejap lagi supirku datang. Ingat nak singgah cari breakfast dulu. Tapi tak tahu kat mana......


Kalau cakap pasal food ni kan boss aku selalu pesan. Makan pada benda yang healthy. Em....pepagi kena cari roti canai. Makan sekeping mesti tak kenyang (he he he) 
 
Semalam petang opismate dilla ajak makan mee hailam. Jom aaaa. kat mana kalau tak kat Hassan. Apa rasanya? sedap...... ! Gambar tak berapa molek. Sebab acct flickr dilla dah paras nyawa ikan. So tak leh nak upload lagi buat masa ni. 


So far dilla tak pernah rasa Mat salai burger. Ni dilla jumpa depan rumah Hassan. Nampak packaging macam shuntek jek. Rasa....tak leh lawan burger seksyen 4 tu. Abang burger seksyen 4 gak yang best.

 

 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts