۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

QUOTES FOR KIDS









Kirana yang agak pemalu. Lama jugak nak tackle mood Marsya ni. Untie Zubye, untie dilla still failed lar dalam bab ni. Eye contact tak sehebat Untie Zubye yang cukup powerfull. Tetiba malam ni untie dilla teringat pulak pada Tila. Ingat lagi tak Tila anak arab budak yang sungguh aktif main kat playground yang suka posink2 tu dulu.Setiap kali lalu kat sini pasti saya akan teringatkannya. Tapi belum pernah jumpa buat kali keduanya.








5 comments:

☆ lieya latif ☆ December 1, 2009 at 5:23 PM  

CANTIK SHOT BUDAK2 ni kak dilla....cute2 sumenyer....

deaf_angel December 1, 2009 at 6:26 PM  

lawa dod
aku paling suka last tu

Helmiyani December 1, 2009 at 6:38 PM  

me too! gambar girl yang last matanya tu menikam kabu wooo...

watie December 2, 2009 at 12:18 AM  

cantik sangat pic bebudak tu kak...

en_me December 2, 2009 at 8:06 AM  

vah vah vah ayu ayu temenn.. ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts