۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

D'One




 

 




Ketika kita mendengar bila mana semua urang dok sebut Wong solo, Selera Herba, Ani Sup Utara, Kopitiam dan lebih nama yang cukup aneh membayangkan semua ini ada hubungannya dengan makanan. Ini adalah nama Restoran makanan popular di Bangi. Mana Restoran yang sedap sering akan menjadi tumpuan. Restoran terbaru kat Bangi ni yang sempat dilla & gang JJCM melawat petang semalam adalah D'One.Terletak di Bangunan KLIA HOLDING. Bersebelahan dengan tasik Cempaka Bangi. Restoran ini menyajikan makanan barat. Makanan dan minuman harga tidaklah begitu mahal. Air gelas bagak tu cuma rm 2 hinggit jek. Jenuh aku nak habis KAN AIR NI TAW!  Dibuka jam 4 petang sampai lah ke pagi. Kul baper  lupa nak tanya......

7 comments:

PINATBATE November 5, 2009 at 11:33 PM  

thanks for the info..boleh try ni..:)

Uncle November 6, 2009 at 3:53 AM  

will be there when i'm back in kl...mesti try nih...

hidungberantai November 6, 2009 at 5:36 AM  

adus..asal masuk sni ja perut bbunyi..ni yg lomah eden..shannteek ar gambo leh wat org meleleh air liur..leh belanja sya nnti ek hehe..

atty's November 6, 2009 at 9:05 AM  

selalu lalu ..tp lom ade can nak terai ..

dilaOHdila November 6, 2009 at 9:45 AM  

salam semua...
buzi crazy aku dua tiga arinih...

atty
so far tempat shuntek
makanan tu macam biasa jek
tak ada apa yang nak di katakan de best. cuma Tang aier jer lah kut....

uncle..
bila nak balik Malaysia tu uncle
nanti habaq no...

kak PINT
dis week leh gi tu dah.......


HR kat sUDAn kan
balik kang singgah bangi no...........

☆ lieya latif ☆ November 6, 2009 at 10:40 AM  

wah menariks!! leh try ni kak dilla...sume menu mmg sodap....lagi2 kene sentuhan akak...mmg mengancam laaaa...

dilaOHdila November 6, 2009 at 11:22 AM  

ahak lieya:-)
kalau x sedap jangan salah aku erk (he he he) gambor jek cam tu

yang bestnya sambil duduk2 leh pilih2 menu menikmati apa yang terhidang kat depan. tempat relaxxxxx...nasib baik tak ada tempat macam SPA tu. kalau idak memang lene dibuatnya kat situh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts