۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Im' BACK









Hujan lebat waktu ini.




Tiap-tiap pagi cuaca mendung melainkan hari sabtu lepas. Kami buat aktiviti rafting dengan selamatnya. Kalau hujan mesti jenuh nak dayung.








Tak tahu nak mula dari mana. Semalam sampai rumah lebih kurang pukul 4 ptg. Penat tak terkata. Pening lalat lah pulak. Gamaknya naik bot tak hinggat. Balik rumah kemas apa yang patut. Mata tak nak pun lelap. Upload dulu apa-apa pun. kawan-kawan HPC mestinya tak sabor nak tengok gambor depa. Dah pun siap separuh. Ada lagi tuh. Semua photo ada 2000 keping. Camana teman nak ngorjerkannya ni hah. Buat lah pelan-pelan. Esok kerja bak mai pendrive. Save lah senang korjer teman ni. Ini diantara view di admiral Cove yang sempat dilla shoot sebelum training bermula.

4 comments:

hidungberantai November 15, 2009 at 9:32 PM  

wah cantiknyer tmpat nih....cantik2...

atty's November 16, 2009 at 9:33 AM  

canteknya ..tempat tu dila..

☆ lieya latif ☆ November 16, 2009 at 10:39 AM  

mesti penat kan kak dilla....rehat cukup2 kak yeak...

cantik laaa kak gambar2 nieh....tenang jek tgk gambar2 nieh....

dilaOHdila November 16, 2009 at 10:59 AM  

hotel dia memang lawo lieya, atty, HR
tapi CAFE dia slow. tak leh lawan EQ bangi. Dia kena improve tang ni. makanan habis jek kena prepare cepat2. standby ler...ini nak kena bagitahu. so rasa kalau 5 star dia urang kenalah buat camana nak soft ini problem ma.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts